Kunder

Möt våra kunder

AddControl har för närvarande över 150 kunder i olika storlekar och från olika branscher. Det finns dock en sak som alla våra kunder har gemensamt: De är tillväxtbolag som drivs av ambitiösa entreprenörer.

 

Vi jobbar långsiktigt med våra kunder. För många av våra kunder har vi hjälpt till med grundande av bolaget och i regel jobbar vi fram till dess att bolaget blir så pass stort att man väljer att bygga upp sin egen ekonomiavdelning. De flesta kunder är svenska aktiebolag, men vi är även vana att hantera enskilda firmor, ekonomiska föreningar samt svenska filialer av utländska företag.

 

Principiellt jobbar vi med alla typer av bolag och branscher, men genom åren har vi haft många kunder inom följande områden:

  • Produktbolag inom mode, matvaror, musik 
  • Tjänstebolag inom webbaserade tjänster
  • Konsultbolag inom strategi, management och IT
  • E-handelsbolag
  • Investment- och holdingbolag
  • Fastighetsbolag
  • Byråverksamheter inom webb-, design- och TV-produktion
  • Intresse- och branschorganisationer

Vill du veta mer om hur vi jobbar med våra kunder, läs mer om våra tjänster och vårt arbetssätt.

Referenser


”Sofie har en förståelse för, och mångårig erfarenhet av, entreprenörsdrivna företag. Det är huvudskälet till att hon har följt oss på alla bolag som vi har varit med och startat. AddControl lever upp till våra förväntningar på proffsig och punktlig leverans samt har en inbyggd flexibilitet och förståelse för de behov som uppstår i mindre nystartade bolag.” 

 

Anna Omstedt Lindgren

VD och grundare MedUniverse, grundare Tasteline


"Vi på Blueberry Lifestyle AB är otroligt glada över att ha förmånen att vara kunder hos ett företag som AddControl. AddControl har gjort oerhört stor skillnad för oss på Blueberry sedan de tog över den löpande redovisningen i mars 2011. För oss har det betytt mycket att det funnits en förståelse för det "mellanstora" företaget och dess processer; såväl befintliga som obefintliga. Hela vår ekonomifunktion; allt i från allmän bokföring till lönehantering och årsbokslut vilar nu i trygga händer. Samarbetet känns professionellt men samtidigt personligt och engagemanget känns genuint.

 

Vi vill varmt rekommendera denna kompetenta redovisningsbyrå.

Med hopp om ett långvarigt samarbete!"

 

Helene Welander

VD och grundare Blueberry LifestyleFler kunder


Ett urval av våra kunder.